شهربانو منصوریان      (1364 خ –  ؟)

سهیلا منصوریان         (1369 خ –  ؟)

الهه منصوریان            (1370 خ –  ؟)

ووشوکار

شهربانو منصوریان، در سال 1364 خ در سمیرم از توابع استان اصفهان متولد شد. او از 9 سالگی به ورزش‌های رزمی علاقه‌مند شد. وی دوران کودکی و نوجوانی سختی را پشت سرگذاشته است. در حالی که برای امرار معاش خود و خانواده‌اش از سن کم مجبور به کار کردن بود، اما هرگز از آرمان‌های خود دست نکشید و خواهر کوچک‌ترش، الهه، که قهرمان ووشو است، برای شهربانو انگیزه‌ای بزرگ برای ادامه راه در ورزش شد.
شهربانو، علاوه بر ووشو در رشتۀ کونگ‌فو نیز فعالیت داشته است؛ او به همراه دو خواهرش که در رشتۀ ووشو فعالیت دارند به «خواهران افسانه‌ای ووشو» مشهور شده‌اند.
او برندۀ سه مدال طلای جهانی، یک مدال طلای جام جهانی اندونزی، یک نشان طلای آسیا است، همچنین چندین قهرمانی کشوری در رشتۀ ووشو بخش ساندا به دست آورده است.
دو مستند با نام‌های «خواهران غریب» و «صفر تا سکو» دربارۀ زندگی خواهران منصوریان ساخته شده است.
شهربانو، از دید خانواده‌اش دختری فداکار، مهربان و فعال است که برای تأمین مخارج خانواده درس را رها کرد و به کار پرداخت، اما امروز او ثمرۀ تلاش‌هایش را دیده و به موفقیت رسیده است. اکنون او ورزشکاری ست که به طلای جهانی رسیده و تبدیل به چهره‌ای مطرح شده است.
سهیلا منصوریان، در سال 1369 خ در سمیرم متولد شد. او نیز همچون دو خواهر دیگرش به ورزش ووشو پرداخت و به موفقیت‌هایی در این زمینه رسید. سهیلا، در مسابقات آسیایی به مدال برنز دست یافت.
الهه منصوریان، خواهر دیگر شهربانو و سهیلا است که در سال 1370 خ در سمیرم به دنیا آمد. او نیز مانند دیگر خواهرانش کودکی سختی داشت و برای امرار معاش از همان کودکی کار می‌کرد. الهه نیز از همان دوران خردسالی به ورزش علاقه‌مند شد و فیلم‌های بوروس‌لی را با علاقه دنبال می‌کرد.
او رشتۀ ورزشی ووشو را انتخاب کرد و به پیشرفت چشمگیری در این رشته رسید. وی در فینال وزن منهای 52 کیلوگرم سانشو در بازی‌های آسیایی 2010 گوانگ‌ژو در مصاف با حریف کره‌ای خود به پیروزی دست یافت و در این مسابقه اولین مدال طلای بانوان ایران در ووشوی قهرمانی جهان را بر گردن آویخت. او در اواسط این مسابقه گونه و بینی‌اش بر اثر ضربۀ حریف، دچار شکستگی و خونریزی داخلی شده بود و مسابقه را با یک چشم و با درد ادامه داد، اما دست از مبارزه نکشید تا قهرمان جهان شود.
منصوریان، همچنین برندة مدال نقرة قهرمانی جهان تورنتو کانادا و مدال برنز در بازی‌های آسیایی 2010 م گوانگ‌ژو شد.
او و خواهرش از قدرت فیزیکی عجیب و توانمندی تحسین برانگیزی در انجام سخت‌ترین فنون رزمی در رشتة ووشو برخوردارند که نشان از قابلیت‌های فوق‌العادۀ آنان به عنوان زنان جسور دارد.
خواهران ورزشکار منصوریان تاکنون سوژۀ چند فیلم مستند ورزشی شده‌اند. فیلم خواهران غریب، مبارزات ورزشی الهه و شهربانو در مسابقات آسیایی اینچئون کرۀ جنوبی را به تصویر می‌کشد و مستندی به نام صفر تا سکو که روایت زندگی سه قهرمان ورزش بانوان ایران است. این فیلم در سی‌وپنجمین جشنوارة فیلم فجر به نمایش درآمده است و جایزۀ «نشان فیروزه» بهترین مستند جشنوارة حقیقت را در سال 1395 خ از آن خود کرد.
الهه منصویان، پس از تحمل سختی‌های بسیاری که از لحاظ مادی در دوران کودکی و نوجوانی خود داشت، اکنون به جایی رسیده که خود باشگاهی در شهر سمیرم راه‌اندازی کرده و به آموزش ووشو پرداخته است. او مشوق خواهرانش در ادامه راه ورزش ووشو است.

اشتراک گذاری مقاله : Array
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *