کمال سرابندی

پژوهشگر ارشد، عضو شورای مشورتی ناسا

1335 خ –

کمال سرابندی، در سال 1335 خ و در زابل به دنیا آمد. او مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه صنعتی شریف گرفت، فوق‌لیسانس خود را در رشتة ریاضیات کاربردی و دکتری‌اش را در رشتة مهندسی برق از دانشگاه میشیگان دریافت کرد. او عضو شورای مشورتی ناسا، استاد مهندسی برق و علوم کامپیوتری و مدیر آزمایشگاه پرتوافشانی دانشگاه میشیگان آمریکاست که مـوفق به دریافت جایزۀ هنری راسل، در سـال 1997 م شده است.
سرابندی، از سال 1980 تا 1984 م در مرکز تحقیقات مخابرات در ایران به عنوان مهندس مایکرویو کار می‌کرد. او از رهبران و محققان جهان در زمینة وسایل کنترل از راه دور و مایکرویو است. وی یک روش علمی و عملی در فن مهندسی مایکرویو به وجود آورده است که ظرفیت حوزة مایکرویو رادار را چندین برابر نموده و مورد استفاده قرار گرفته که جزء پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین مدل‌های ریاضی می‌باشد و او همچنین با استفاده از سیستم‌های جدید تصویری رادار به تحقیق و تجسس در اطراف کرة زمین و فضای سبز اقدام نموده است. او تاکنون مدیر اجرایی پروژه‌های تحقیقاتی بسیاری وابسته به ناسا، آزمایشگاه پیشرانة جت، آرو، بنیاد ملی علوم، سازمان پروژه‌های تحقیقاتی دفاعی پیشرفته و دیگر صنایع بزرگ بوده است.
از دکتر سرابندی تاکنون بیش از 170 مقاله در مجلات مرجع چاپ شده است. کمال سرابندی، سخنران برجستۀ وزارت آموزش و پرورش و علوم دولت فدرال آلمان و همچنین ارائه‌دهندۀ برترین مقاله در کنفرانس علوم ارتش آمریکا بوده است. در حال حاضر او به عنوان رئیس گروه علوم جغرافیایی و سنجش از راه دور انجمن مهندسین برق و الکترونیک در ایالت میشیگان آمریکا و عضو هیأت داوران سازمان فضایی آمریکا، ناسا در علوم و فنون زمین‌شناسی می‌باشد.

اشتراک گذاری مقاله : Array
نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *